Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek

In onderstaande video geven wij uitleg over onze richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek.
Wij verzoeken u deze video voorafgaand aan uw bezoek te bekijken en de veelgestelde vragen op deze pagina door te lezen.

 

Veel gestelde vragen

 • Wanneer mag ik niet naar de kliniek komen ?

  Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts of diarree komt u NIET naar de kliniek. Wij verzoeken u om 1 dag voor uw afspraak telefonisch contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheid om de afspraak voor een controle telefonisch of via beeldbellen te laten plaatsvinden.  Op uw verzoek kan de afspraak ook verplaatst worden.
  Bij expertises kan de afspraak niet telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. Deze afspraak wordt dan verplaatst.

 • Mag ik begeleiding meenemen naar de afspraak ?

  Om het aantal bezoekers in onze klinieken beperkt te houden, ontvangen wij u het liefst zonder begeleiding. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, een tolk of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon.

 • Welke aanvullende maatregelingen hebben wij ivm het coronavirus getroffen ?
  • Wij ontvangen u graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u nog even buiten te wachten.
  • Bij binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren, wordt uw temperatuur eventueel opgemeten en wordt u nogmaals de vraag gesteld of u of iemand binnen uw gezin klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts of diarree. Indien dit het geval is, gaat de afspraak niet door en plannen we een nieuwe datum.
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden.
  • In de wachtruimte zijn er minder zitplaatsen beschikbaar; zo kunt u anderhalve meter afstand houden tot een ander.
  • Om reden van hygiëne zijn er geen tijdschriften beschikbaar in de wachtruimte. Ook het gebruikelijke kopje koffie of thee is hier niet verkrijgbaar.