Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

23-04-2020

 

Als zelfstandige kliniek voor hand- en polszorg neemt Xpert Clinic haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de actieve bestrijding van het coronavirus (COVID-19). De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en patiënten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

 

Besluit zorgverlening Xpert Clinic- Coronavirus

 

Op 16 maart hebben wij het besluit genomen om onze zorgverlening tijdelijk te beperken tot urgente behandelingen om onze bijdrage te kunnen leveren aan de zorg voor Corona-patiënten. Ook het kunnen garanderen van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers heeft daarin een grote rol gespeeld. Nu een deel van onze collega’s, die een actieve rol hebben gespeeld bij het bieden van coronazorg in ziekenhuizen, weer terugkeert, schalen wij onze reguliere zorg vanaf 6 mei weer stapsgewijs op. Dit uiteraard op een verantwoorde wijze waarbij wij de actuele richtlijnen strikt volgen.

 

Deze richtlijnen gelden zowel voor onze zorgverleners als voor onze patiënten. Ook in ons landelijk dekkende netwerk van klinieken hebben wij ervoor gezorgd dat u en wij de 1,5 meter veiligheidsnorm goed kunnen naleven. Daar waar u persoonlijk contact heeft met onze zorgverlener zijn de vereiste beschermingsmiddelen aanwezig.

 

  • Vanaf 6 mei kunt u weer bij ons terecht voor consult afspraken en poliklinische behandelingen.
  • Vanaf 11 mei bieden wij onze zorg weer volledig aan.
  • Controle afspraken zullen nog zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

Als u dit wenst kan een consult afspraak ook telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. U kunt dit aangeven bij de casemanager