Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Orthopedisch chirurg

Bart Muller

Werkzaam bij Xpert Clinics Orthopedie en Xpert Bureau
Specialisatie schouder, knie

“Sporters vergen het uiterste van hun bewegingsapparaat. Daarom is het onderzoeken en behandelen van sportletsels inspirerend voor alle orthopedische zorg. Zorgen dat iemand weer kan bewegen, op topniveau of niet, is een geweldige uitdaging die ik graag met iedere patiënt samen aanga.”

Dr. Bart Muller (1984) volgde na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, de opleiding tot Orthopedisch Chirurg in het Academisch Medisch Centrum, het MC Slotervaart en het Tergooi Ziekenhuis.

 

Meer over Bart Muller

Als Orthopedisch Chirurg heb ik een bijzondere interesse in aandoeningen van de schouder, knie en de sporttraumatologie

Al voordat ik aan de opleiding in Amsterdam begon, ben ik gaan werken als research fellow aan het University of Pittsburgh Sports Medicine Center bij professor Freddie Fu. Daar verdiepte ik me in sportletsels van de knie en in het bijzonder voorstekruisbandletsels.

Terug uit Amerika, begon ik aan de opleiding orthopedie in het AMC en werd gaandeweg, mede door het werken met professoren Niek van Dijk en Gino Kerkhoffs, steeds enthousiaster over de behandeling van orthopedische patiënten en sporters.

In 2018 promoveerde ik op de behandeling van voorstekruisbandletsels, op voordracht van professoren Niek van Dijk en Freddie Fu. Om me verder te (sub)specialiseren in mijn interessegebieden, deed ik nog de volgende fellowships:

  • Fellow “Lyon School of Knee Surgery” (2019) | Hôpital de la Croix-Rousse, Lyon | professoren Elvire Servien en Sébastien Lustig;
  • Fellow Kniechirurgie (2019-2020) | St Anonius Ziekenhuis, Utrecht | Jacco Zijl en Martijn van Dijk;
  • Fellow Schouderchirurgie (2020) | GZA Wilrijk en AZ Sint-Josef, Antwerpen | Yves Fortems;

Omdat mijn interesse in de schouder alleen maar groter is geworden -én omdat je nooit bent uitgeleerd- ben ik op dit moment ook nog werkzaam in het OLVG (Amsterdam) als Fellow Schouderchirurgie (2021) onder begeleiding van Derek van Deurzen en professor Michel van den Bekerom.

Mijn klinische werk combineer ik met het doen van wetenschappelijk onderzoek, vooral op het gebied van mijn subspecialisaties, om onze behandeling nog verder te verbeteren.

BIG nummer: 89916539601

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA, Amsterdam

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner

Almere

Bartokweg 161
1311 ZX, Almere

088 7785233
xpertise@xpertclinic.nl

Routeplanner