Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Orthopedisch chirurg

Daniël Haverkamp

Werkzaam bij Xpert Clinics Orthopedie en Xpert Bureau
Specialisatie heup, voet, bekken, enkel

“Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door beweging en het bewegingsapparaat. Op de basisschool was het voor mij dan ook al duidelijk dat ik orthopedisch chirurg wilde worden.”

Dr. Daniël Haverkamp (1976) volgde de opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Ziekenhuis Hilversum en het Slotervaartziekenhuis.

Meer over Daniël Haverkamp

Als orthopedisch chirurg ben ik gespecialiseerd in behandeling van heupafwijkingen en voet/enkel problemen. De opleiding Geneeskunde en mijn specialisatie heb ik gevolgd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, met als opleider prof. dr. C.N. van Dijk. Na mijn opleiding heb ik een jaar in het AMC gewerkt als orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied voet/enkel en heup. In 2006 ben ik gepromoveerd op de rol van de intertrochantere osteotomie in de behandeling van slijtage van de heup met prof. dr. R.K. Marti als promotor. In dit proefschrift beschrijf ik de toekomstige rol van de heuparthroscopie, waar ik me daarna verder in gespecialiseerd heb. Van 2012 tot 2018 heb ik in het Slotervaartziekenhuis gewerkt. Daar ben ik actief bij de opleiding betrokken geweest en heb ik ons wetenschapsbureau SCORE opgezet. Sinds 2018 ben ik verbonden aan Xpert Orthopedie.

Op het gebied van wetenschap ben ik zeer actief; inmiddels heb ik meer dan 125 artikelen gepubliceerd in internationale tijdschriften en geef ik regelmatig presentaties op internationale congressen.

Ik ben actief betrokken bij de Europese beroepsvereniging ESSKA waarvan ik ook bestuurslid ben. Tevens ben ik president van de ESSKA-AFAS, een groep Europese voet- en enkelspecialisten met als doel verbeteren van opleiding en kennis op het gebied van voet- en enkelchirurgie.

BIG nummer: 19057887701

Aangesloten bij

European Society of Sports Traumatology Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA)

Ankle and Foot Associates (ESSKA-AFAS)

European Foot and Ankle Society (EFAS)

Dutch Orthopedic Association

Dutch Society of Arthroscopy

Dutch Society of Orthopedic Traumatology

Dutch Hip Society

European Hip Society

Dutch Orthopedic Foot and Ankle Association

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA, Amsterdam

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner

Hilversum Dudokpark

Dudokpark Medisch Centrum
Hoge Naarderweg 3
1217 AB Hilversum

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner