Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Orthopedisch chirurg

Daniël Hoornenborg

Werkzaam bij Xpert Clinics Orthopedie en Xpert Bureau
Specialisatie knie, voet, enkel, heup

“Orthopedie is een technisch en mechanisch vak. De behandeling bestaat veelal uit een technische oplossing. Ieder mens is echter uniek en verdient een persoonlijke benadering. Deze combinatie maakt orthopedie tot het mooiste vak dat er is.”

Drs. Daniël Hoornenborg (1978) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en volgde de opleiding tot orthopedisch chirurg in het AMC. Daarna specialiseerde hij zich tot orthopedisch chirurg en traumatoloog.

Meer over Daniël Hoornenborg

Gedurende zijn opleiding was hij bestuurslid en voorzitter van de Vereniging voor Orthopedisch Chirurgische Arts-assistenten (VOCA). Tevens maakte hij deel uit van het Concilium Orthopedicum van de Nederlands Orthopedisch Vereniging (NOV). Na zijn opleiding volgde hij een knie fellowship via de NVA en werkte hij als chef de clinique in het Deventer Ziekenhuis. Van 2014-2018 was hij werkzaam als staflid orthopedie in MC Slotervaart.

Daniël Hoornenborg is naast de algemene orthopedie met name gespecialiseerd in (complexe) sportletsels van de knie en knie prothesiologie. Tevens heeft hij veel ervaring op het gebied van heup prothesiologie en voet-enkel chirurgie.

Hij is lid van het bestuur van de Nederlandse Knie Vereniging en als bestuursvoorzitter van de examencommissie van de NOV verantwoordelijk voor het landelijk examen voor orthopedisch chirurgen in opleiding.

BIG nummer: 89064843901

 

Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)commissie

Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)

Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT)

Bestuurslid Opleidingscommissie, voorzitter Examen commissie ( NOV)

Lid werkgroep invaliditeit en arbeidsongeschiktheid

Dutch Knee Society (DKS)

Dutch Hernia Society (DHS)

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA, Amsterdam

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner