Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Handchirurg

Guus Vermeulen

Werkzaam bij Xpert Clinics en Xpert Bureau
Specialisatie hand en pols

 

Dr. Guus Vermeulen (1979) voltooide zijn studie geneeskunde in Utrecht. In de Isala Klinieken in Zwolle specialiseerde hij zich tot plastisch chirurg. Dr. Vermeulen is sinds 2014 als handchirurg verbonden aan Xpert Clinic, maar de banden met onze kliniek zijn er al langer: in 2007 starte hij belangrijk promotieonderzoek voor Xpert Clinic, Isala Klinieken en het ErasmusMC naar de behandeling van duimbasisslijtage. Hij onderzocht welke technieken de voorkeur hebben in verschillende stadia van de ziekte. Dr. Vermeulen maakte ook deel uit van een commissie van zeven specialisten die de Nederlandse richtlijn voor de behandeling van duimbasisslijtage hebben ontwikkeld.

Meer over Guus Vermeulen

“Binnen de plastische chirurgie is de hand- en polschirurgie het vak dat mij het meest aanspreekt doordat het complex is en veeleisend. Daarnaast moet een handchirurg alle mogelijke technieken beheersen, van microchirurgie tot plaat- en schroefwerk. Dat maakt het werk zeer interessant.

Zo heb ik een patiënt behandeld wiens rechteronderarm volledig was geamputeerd door een cirkelzaag. Na een operatie van zo’n zes uur is het gelukt zijn onderarm te replanteren. Zijn grootste hobby was autorijden. Toen ik hem na enkele maanden tegenkwam in het ziekenhuis riep hij: ‘Hé doc, ik ben weer met de auto en het schakelen met mijn rechterhand lukt alweer.’ Dat gaf een zeer bevredigend gevoel. Dit soort grote letsels komen slechts enkele malen in je carrière voorbij – dit zijn de patiënten die je niet snel vergeet…”

BIG nummer 49064967201

 

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA, Amsterdam

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner

Hilversum

Loosdrechtse Bos 15
1213 RH, Hilversum

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner

Zeist

Hoofdkantoor

De Dreef 21
3706 BR, Zeist 

Parkeren

Parkeren kunt u het beste aan de Utrechtseweg 31, (parkeerplaats Villa Blanda). Deze parkeerplaats biedt de meeste parkeerplaatsen en geeft via een trapje naar beneden toegang tot ons gebouw. (Paviljoen II).

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner