Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Orthopedisch chirurg

Harm van der Vis

Werkzaam bij Xpert Clinics Orthopedie en Xpert Bureau
Specialisatie heup, bekken, knie

Dr. Harm van der Vis (1958) volgde na zijn studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen de opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Tergooi ziekenhuizen Hilversum en het Slotervaartziekenhuis.

Meer over Harm van der Vis

Ik heb mijn opleiding tot orthopedisch chirurg onder de hoede van prof. dr. René Marti in het AMC te Amsterdam mogen volgen en werd gaandeweg alleen maar enthousiaster. De combinatie van het uitvoeren van soms zeer moeilijke technische procedures en het plezier in het contact met de mensen die ik mocht behandelen hebben tot op de dag van vandaag de vaak lange en fysiek zware werkdagen ruimschoots verlicht.

Daarnaast heb ik mij op het gebied van wetenschappelijk onderzoek altijd ingezet, onder andere naar processen van loslating van heupprotheses. Het onderwerp van mijn proefschrift is daarop gebaseerd en heeft geresulteerd in mijn promotie in 1997. Ik was daarbij in de gelegenheid samen te werken met enkele grote orthopedische chirurgen in Europa zoals prof. dr. Per Aspenberg (Zweden), prof. dr. Bernhard Weber en dr. Tomas Drobny (Zwitserland) en prof. dr. Niklaus Bohler (Oostenrijk). Daarnaast heb ik mij vanaf 1997 (eerst als plaatsvervangend opleider en de laatste 8 jaar als opleider) intensief beziggehouden met de opleiding van enthousiaste jonge basisartsen tot volwaardige orthopedisch chirurgen. Ook heb ik affiniteit met het ondernemerschap door als mede-eigenaar verbonden te zijn geweest aan AVE orthopedische klinieken en Orthohaus (Oostenrijk). Sinds eind 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Xpert Orthopedie. Daar richt ik mij met name op degeneratieve afwijkingen van heup, knie en schouder, ligamentaire instabiliteit en late gevolgen van posttraumatische en congenitale afwijkingen.

Tenslotte heb ik al 25 jaar veel ervaring in het doen van verschillende expertises (o.a. WA en arbeidsongeschiktheid).

BIG nummer: 19024594101

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA, Amsterdam

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner

Hilversum Dudokpark

Dudokpark Medisch Centrum
Hoge Naarderweg 3
1217 AB Hilversum

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner