Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Handchirurg

Jeroen Smit

Werkzaam bij Xpert Clinics en Xpert Bureau
Specialisatie hand en pols

Dr. Jeroen Smit (1981) rondde in 2006 zijn opleiding Geneeskunde succesvol af. Hij vervolgde zijn opleidings- en ervaringstraject tot plastisch chirurg in binnen- en buitenland. Van 2017 tot juni 2018 verbleef hij in Perth, Australië. Hier was hij Fellow International Plastic en Reconstructive Surgery in het Sir Charles Gairdner Hospital. Daarnaast behaalde hij in 2018 zijn FESSH diploma (European Board of Hand Surgery). Dr. Smit is sinds juni 2018 werkzaam als handchirurg bij Xpert Clinic.

Meer over Jeroen Smit

“Wat mij aanspreekt aan Xpertises en Xpert@Work is dat je de kennis die je dagelijks gebruikt en opdoet in de reguliere patiëntenzorg gebruikt voor een andere invalshoek. Daarbij sta je uitgebreider stil bij de impact van aandoeningen op het persoonlijk en professioneel leven van de betrokken persoon.

In een zelfstandig behandelcentrum zoals Xpert Clinic kun je beter zorg op maat leveren. Omdat je je volledig richt op de handchirurgie herken je gemakkelijker ook de minder vaak voorkomende problemen en gevolgen. Doordat het een kleine organisatie is en er een goede samenwerking is met de handtherapeuten, vindt er laagdrempelig overleg plaats. Dit alles helpt bij het uitvoeren van expertises en Xpert@Work om een duidelijk beeld te verschaffen van de klachten die spelen. Het helpt ook om een inschatting te maken van de korte- en langetermijngevolgen en bij het voorstellen van een mogelijk behandeltraject.”

BIG nummer 89066586101

Utrecht

Papendorpseweg 75- 79
3528 BJ Utrecht

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner