Contact
Xpert Bureau
De Dreef 21
3706 BR ZEIST
T 088 7785233
M info@xpertbureau.nl

Handchirurg

Kennard Harmsen

Werkzaam bij Xpert Clinics en Xpert Bureau
Specialisatie hand en pols

Drs. Kennard Harmsen (1978) voltooide zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2009. In 2005 had hij reeds zijn studie Nederlands recht afgerond aan dezelfde universiteit. Hij is werkzaam op meerdere vestigingen van Xpert Clinic.

Meer over Kennard Harmsen

“Ik ben opgeleid als orthopedisch chirurg. Een vak veel breder dan de handen, maar de handen zijn voor mij het meest uitdagend. Het is fijn om patiënten te helpen bij een probleem waar ze continu mee geconfronteerd worden. Je handen gebruik je de hele tijd. Hierbij werken wij als chirurgen nauw samen met de handtherapeuten om in samenspraak met de patiënt tot een individueel passende oplossing te komen. Wij helpen bij een brede complexiteit van problemen, van de relatief simpele triggerfinger tot de complexe polsprothese. De afwisseling in pathologie en behandeling maakt het tot een uitdagend vak. 

Het fellowship om handchirurg te worden was mijn drijfveer om bij Xpert Clinic te gaan werken. Een jaar opleiding bij de meest ervaren handchirurgen! Al na een aantal weken werken was voor mij duidelijk hoeveel fijner het werken is bij Xpert Clinic dan in een ziekenhuis. De patiënt-dokterrelatie staat centraal en daarop is het gehele proces ingericht. Een verademing!

Regelmatig hoor ik van patiënten dat ze hun handen nodig hebben bij hun werk, waarna ze snel aanvullen dat eigenlijk iedereen zijn of haar handen nodig heeft. En dat klopt. Dat maakt de uitbreiding met Expertises en Xpert@Work zo leuk en uitdagend, naast mijn werk als handchirurg. De cliënten die we in deze setting zien, proberen we te helpen of te beoordelen in hun werksituatie in relatie tot de problemen met hun handen. Die problemen beginnen vaak klein of in een moment van onoplettendheid. Om het verhaal te beoordelen in het geval van een expertise is en blijft zeer leerzaam.”

BIG nummer: 29910932501

Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 10
3062 MB, Rotterdam

088 7785233
xpertise@xpertclinic.nl

Routeplanner

Breda

Weilustlaan 441
4817 TL, Breda

088 7785233
info@xpertbureau.nl

Routeplanner